רג'ינטה עם טונה ואפונה
רג'ינטה עם טונה ואפונה
רג'ינטה עם טונה ואפונה

כותב המתכון: שף ליאון אלקלעי


מצרכים:

  • 500 גרם רג'ינטה.
  • 4 כפות שמן זית.
  • שן שום מעוכה.
  • פלפל קאיין יבש לפי הטעם.
  • 2 קופסאות טונה סטארקיסט עם פלפל חריף 160 גר' .
  • 2 כוסות אפונה סנפרוסט קטנה.
  • כוס פסטה.
  • מלח.
  • פלפל שחור.
  • פטרוזיליה קצוצה.
  • 4 כפות פאנקו.
  • 2 כפות שמן זית.

אופן ההכנה:

  • מבשלים את הפסטה לפי הוראות היצרן.
  • מערבבים את הפאנקו עם השמן ומחממים על מחבת תוך תנועה עד להזהבה.
  • מעבירים לצלחת לצינון.
  • בזמן שהפסטה מתבשלת שמים בווק את השמן והשום כאשר השום משחים זורקים ומוסיפים פלפל קאיין.
  • מוסיפים את הטונה ומפוררים. מוסיפים את הפסטה ומביאים לרתיחה.
  • דקה לפני שהפסטה מוכנה מוסיפים את האפונה ומתבלים.
  • כאשר הפסטה מוכנה שומרים מעט ממי הבישול, מסננים ומחזירים לווק.
  • בוזקים פטרוזיליה ומעבירים לצלחות הגשה.
  • בוזקים פירורי פאנקו בשמן זית.

  • העלו מתכון לאתר
    בואו לשתף אותנו ואת הגולשים במתכונים המיוחדים שלכם, המשלבים את מוצרינו.
    מתכונים שיזכו לחשיפה באתר שלנו יזכו את כותביהם בשי.

  • הוסיפו מתכון
up לכל סרטוני סטארקיסט
חיפוש חופשי באתר
search