גראטן תפוחי אדמה, בטטה וטונה
גראטן תפוחי אדמה, בטטה וטונה

גראטן תפוחי אדמה, בטטה וטונה

כותב המתכון: פרידה רז


מצרכים:

ל4 מנות
  • 1 קופסת טונה בשמן
  • 4 תפוחי אדמה
  • 3 בטטות
  • 500 מ”ל שמנת מתוקה (או שמנת לבישול) 
  • מלח ופלפל
  • קורט אגוז מוסקט טחון
  • 1 כפית שום גבישי

אופן ההכנה:

  • מחממים תנור ל 200 מעלות 
  • פורסים דק במנדולינה או במעבד מזון את תפוחי האדמה והבטטות.
  •  מסדרים בתבנית את פרוסות תפוחי האדמה והבטטות וביניהם מסדרים את הטונה. 
  • מתבלים את השמנת במלח, פלפל, אגוז מוסקט ושום גבישי ויוצקים מעל
  • מכסים ברדיד אלומיניום ואופים עד שתפוחי האדמה רכים ומוכנים לאכילה. 
  • מורידים את רדיד האלומיניום וממשיכים לאפות דקות אחדות עד שהמנה תשחים מעט. 

  • עוד מתכונים חמים ואירוח

  • העלו מתכון לאתר
    בואו לשתף אותנו ואת הגולשים במתכונים המיוחדים שלכם, המשלבים את מוצרינו.
    מתכונים שיזכו לחשיפה באתר שלנו יזכו את כותביהם בשי.

  • הוסיפו מתכון
up לכל סרטוני סטארקיסט
חיפוש חופשי באתר
search